Джорджина Спаркс Admin
Възраст на героя : 18 Първична способност : Лечебни сили Семейство : Мишел Спаркс (сестра) Relationship : Необвързана Posts : 250 Points : 369 Reputation : 1 Join date : 14.08.2010
| Заглавие: Стаята на Джорджина и Мелинда Пон Авг 23, 2010 4:32 pm | |
| Отворих скърцащата врата и изпаднах в ужас. Беше ужасно. Намирах се в стая с мръсно бели стени, малко желязно легло в единия ъгъли метален шкаф в другия. Това беше. Погледнах надолу по коридора - беше пълно с врати и всички водеха до такива стаи. Замислих се за сестра си..на какво беше подложена тук. Норт ме беше стреснала здравата в канцеларията и се замислих как се бях представила като актриса. Май бях успяла да я измамя. Пуснах сака на земята и се обърнах. Затворих вратата и побързах да изтичам по коридора. В какво се бях забъркала?
Последната промяна е направена от Джорджина Спаркс на Вто Авг 24, 2010 10:15 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Мелинда Картър Moderators
Възраст на героя : 17 Първична способност : Блокиране на сетивата Relationship : Обвързана /Хейдън Смит/ Домашен любимец : Женско Чао чао на име Джеси Posts : 288 Points : 299 Reputation : 0 Join date : 16.08.2010 Location : Санфорд
| Заглавие: Re: Стаята на Джорджина и Мелинда Пон Авг 23, 2010 10:31 pm | |
| Вървяхме по тесния коридор.Учителката стриктно зад мен крачеше с токчетата си и при всяка стъпка те се удряха все по - оглушително в и без това скърцащия под.По коридора видяхме Джорджи. -Ти какво правиш тук? - попита Норт с леден глас. -Просто разглеждах. - опита да се оправдае. -Веднага в стаята, впрочем това е новата затворничка, тоест ученичка.Тя ще живее с теб. Веднага настръхнах като казах затворничка.В какво се забърквахме?Незнаех отговора на този важен въпрос, знаехме че е само заради момичетата.Щяхме да отмъстим. -Мърдай! - събуди ме с крясъка си госпожата и ме бутна силно напред. Едва не паднах, а това беше само началото.Влязохме в стаята. -Оправете си парцалите ВЕДНАГА. - закрещя тя и тракна толкова силно вратата, че всичко се разтресе. -Джорджи! - прегърнах я силно аз. -Плана проработи. - отвърна тихо тя. - но в какво се забъркахме? -Незнам, но ще се държим заради момичетата. Опитах се да я ободря, но донякъде не действаше.В тази обстановка.Мястото от сега ме плашеше, а може би тук имаше и по страшни места.Страхът и паниката бавно ме обземаха.Джорджина хвана ръката ми и седнахме на леглото.То изскрибуца,сякаш всеки момент ще падне. -При такива обстановки ли са живели те? - дори и аз знаех отговора на този въпрос. КАто си помислих за тях очите ми започнаха да се навлажняват. -А може би е било и по зле. Джорджи също се отчайваше, но точно сега не биваше да се предаваме.Бяхме толкова близко, но до какво.. | |
|
Мелинда Картър Moderators
Възраст на героя : 17 Първична способност : Блокиране на сетивата Relationship : Обвързана /Хейдън Смит/ Домашен любимец : Женско Чао чао на име Джеси Posts : 288 Points : 299 Reputation : 0 Join date : 16.08.2010 Location : Санфорд
| Заглавие: Re: Стаята на Джорджина и Мелинда Вто Авг 24, 2010 11:11 pm | |
| Беше около 00:15.Само луната блестеше отвън и очертаваше една лунна красива пътека.Изглеждаше като пътека обсипана с хиляди сребристи камъчета, оглеждащи се в красивото кръгло тяло на небето и приемайки неговата светлина.Където покрай това тяло имаше милион звезди, миниатюрни светлинки светещи по едно и също време, стоящи като стражи готови да се хвърлят за да го защитят.С Марк угасихме двигателя на колата и слязохме.Тихо се промъкнахме в училището.За щастие преминахме и никой не усети нашето присъствие.На това което щяхме да направим свидетели щяха да само Луната.Подът на коридора понякога изкърцваше, но явно недостатъчно силно, за да чуе Норт.Най - сетне преминахме и вратата на стаята на ДЖорджи се откри пред нас. -Джорджи!Джорджи! - тихо прошепнах. Тя беше легнала на леглото безмълвно.Обърна се и очите й светнаха. -Хайде ще те спасим.Марк е с мен. -Здрасти. - обади се той. Изглеждахме като призраци с това шепнене, което се отразяваше в стените и пълзеше по тях. Джорджина се надигна от леглото и дойде до нас. -Сигурна ли си в това което правиш? - попита плахо. -Сигурна съм.Ще избягаме, но ще се върнем за отмъщението. И тогава, в момента в който си мислих че сме спасени се чуха стъпки.Бяха нейните.Токчетата се удряха в пода и вибрациите достигаха до нас.Настръхнахме.Знаехме какво щеше да последва.Моментално съжалих за това което щеше да стане. -Съжалявам. - изломотих аз. -Не всички сме заедно в това. - каза Марк. -Той е прав.Всички заедно. -Какво правите плужеци такива. - изкрещя тя, а в ръцете си държеше някакъв кожен колан и линия. -Дойдох да ги измъкна от това тук. - на свой ред изкрещя Марк. Аз и ДЖорджи се скрихме зад него. -Знаех си, че си измамник.Имате нужда от едно голямо наказание, а за вас двете съм приготвила нещо специално. Досетихме се какво щеше да последва оттук нататък.Норт заби плесница на Марк.И хвана мен и Джорджи за косите.Изкрещях, а думите излязоха от устата ми без да мисля. -Пусни ме вещица такава. -Идиотка, как ще ме наричаш така. Усетих как стегна захватът около косата ми.Не знам как до нея се беше появил още някой и държеше Марк. -Пусни ни. - извика Джорджи. Норт пусна косата ми й удари плесница на Джорджина.Отново ме хвана. -Ще ти отмъстим за това и за още много неща. Демонът се изсмя гръмогласно, докато ни носеше към мазето.Вероятно там беше пребила Мишел и Кейт , а сигурно и други момичета. Миризмата на мухъл се засилваше все повече и повече.Влагата надделяваше над въздуха и дишането ни ставаше трудно.Пред нас се показа вратичка... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на Джорджина и Мелинда | |
| |
|